Hver kunstkortpakke kjøpes for kr. 70 og selges for kr. 200 eller 250 - en fortjeneste på kr. 130/180 pr. solgte kunstkortpakke!

Når dere bestemmer dere for å gjøre en kunstkortdugnad så ta gjerne kontakt før dere legger inn endelig bestilling. Slik kan vi bidra med tips og råd til hvordan tilrettelegge dugnaden best mulig for nettopp deres behov.

Forslag:

1) Hvor mye vil dere samle inn?

Bli enige om hvor mye dere ønsker å samle inn og hvor mange kunstkortpakker hver enkelt som er med på dugnaden skal selge. Vår erfaring er at 10 kortpakker er greit for de fleste å få solgt. En rask runde i nabolaget kan ofte være svært innbringende og ikke minst god timebetaling.

2) Forhåndssalg eller når kortene er i hus?

Man kan enten "selge" kortene før man legger inn bestillingen til Kunstkortdugnad, eller selge kortene etter å ha fått de levert de fra oss. Det kan være lettere å få solgt når man har kortene å vise frem. Vi bidrar uansett med å tilrettelegge det beste opplegget for dere. Se link til salgsark og bestillingsark som kan brukes underveis i marsjen. 

Se Bestillingsark

Se Salgsliste

 

3) Selge

Når man gjør en dugnad er det lurt å benytte seg av kontaktnettverket sitt -  f.eks. familie, naboer og venner. Bruk gjerne e-post, SMS og Facebook .

 

Lykke til med dugnaden!